imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Fitxa

Bar-cafeteria Pekin

  • Direcció: Ctra. de la Deu 3, 17800 Olot (girona) España
  • Telèfon: 972 260 331
  • Web: sense dades
  • Correu-e: barpekinolot@gmail.com

Descripció de l'espai

El Bar Pekín va obrir les seves portes l'any 1956, i des d'aleshores és conegut pels seus esmorzars de forquilla, on el client pot degustar els seus peus de porc a l'estil Pekín, o els seus deliciosos callos. De totes maneres, aquell que vulgui aturar-s'hi, podrà gaudir d'aquest tipus de cuina durant tot el dia, igualment d'entrepans freds i calents. 

Cada primer dijous de mes organitzen "els dijous de Pekín", amb espectacles, exposicions, recitals de poesia. etc. El seu propietari és un gran aficionat als cotxes antics, i per això en el bar no hi podrà faltar la celebració del desè aniversari de l'associació del motor antic de la Garrotxa.

Obert de 7.00 del matí a 00.00 de la nit.

Dimarts tancat per descans del personal.

Situació


veure el planol més gran

Intervencions realitzades en aquest espai:

Exposicions
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!