imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Beques Olot Fotografia 2009

Acta

Reunits a Olot, el dia 14 de novembre del 2009, en les dependències de l’àrea de creació contemporània, i després de llargues deliberacions, els membres del Jurat de la Beca Olot Fotografia 2009, format per:

  1. 1.- Mery Cuesta (crítica d’art i comissari d’exposicions)
  2. 2.- Marcel Dalmau (fotògraf)
  3. 3.- Miquel Galmes (president Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya)

Actuant com a secretaris: Joan Puigdemont i Carles Sitjar, en representació de l’Associació Olot Fotografia.

Han emès el següent veredicte: un cop examinats i debatuts exhaustivament els disset projectes presentats, el jurat va fer les següents deliberacions:

  1. 1 El jurat decideix atorgar la beca, dotada amb 2.500 euros, al projecte “Hidalgos” de Salvi Danés Vernedas.
  2. 2 Es valora positivament el rigor en el plantejament, la capacitat d’anàlisi de la memòria històrica d’una zona molt determinada, la mirada antropològica i, també, es considera positivament la resolució de projectes anteriors.
  3. 3 S’encomana als membres de la organització que expressin al guanyador algunes possibles opcions per ajustar alguns aspectes del projecte per tal de millorar la seva resolució.

I PERQUÈ AIXÍ CONSTI, s’estén la present acta, ratificada pels membres d’aquest Jurat:

Mery Cuesta, Marcel Dalmau i Miquel Galmes.

Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!