imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Arxiu

IX Mostra ( 09-07-2010 / 31-07-2010 )

Enric Montes Capdevila, exposició "El viaje vertical"
Espai: galeria Fons d'Art

“El viaje vertical” es la primera entrega de la trilogía “El buscador de prodigios”. Este proyecto es un diario fotográfico que abarca 8 años (del 2000 al 2008) y en el que vida y fotografía se mezclan y cristalizan en lo que hago.

“El viaje vertical” refleja un viaje interior, de iniciación y reconocimiento del mundo, como la visión de la realidad a través de los ojos de un recien llegado, un dejarse llevar por la seducción de la aparente normalidad del entorno y de cómo éste siempre depara sorpresas.

Un descubrimiento del mundo en imágenes.

“La imagen tiene que estar colmada no de parecido sino de búsqueda”

John Berger

Galeria

miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!