imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Arxiu

IX Mostra ( 30-07-2010 / 01-09-2010 )

Elba María Díaz Mederos, exposició "Censurada"
Espai: Orfeó Olotí

Censurada, surge como un proyecto de autorretrato psicológico que avanza, conceptualmente como una crítica de lo que se ve y lo que no. También es una forma de mirarse hacia adentro. Es decir para hacer un autorretrato hay que mirarse hacia dentro de uno mismo. El espectador observará distintas perspectivas de observarse uno mismo. En algunas ocasiones se podrá ver como la persona, se observa desde otros puntos de vista, los cuales pueden llegar a ser ambiguos, ya que en algunas ocasiones no se observa la cara. Porque sin ver el rostro, no se sabe que emociones se están evocando obligando al espectador a pensar cosas como ¿Qué mira? O ¿Qué es lo que está haciendo realmente?

La televisión abarca otro concepto que es el de la censura. Gestos y posturas que hablan en imágenes las cuales censuramos nosotros mismos de nuestra vida cotidiana. Ya sea por miedo a que nos rechacen o simplemente por el hecho de que se nos han impedido hacerlas. Otro motivo del uso de la televisión es que es un medio donde se nos muestra lo que el ojo no ve.

Galeria

miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!