imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Fitxa

Museu Museu dels Sants

Descripció de l'espai

Entrar al Museu dels Sants resulta, sens dubte, una experiència xocant i singular que permet apropar-nos a les tècniques tradicionals emprades en imatgeria religiosa i als vells oficis artístics relacionats amb aquesta activitat tan arrelada a la comarca i que ha consolidat Olot com a zona d’interès artesanal.

El Museu dels Sants significa la realització d’un desitjat projecte que més enllà del significat religiós i iconogràfic que d’entrada pugui suggerir el nom, engloba aspectes culturals, econòmics, històrics, etnològics i artístics -sovint difícils de destriar-, que configuren part de la identitat específica de la ciutat i, més genèricament, de la nostra cultura.

D’alguna manera, aquest centre, és també el testimoni del reconeixement a les moltes persones que al llarg de més d’un segle s’han dedicat a l’ofici dels sants.

La direcció

Situació


veure el planol més gran

Intervencions realitzades en aquest espai:

Exposicions
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!