imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Arxiu

IX Mostra ( 30-07-2010 / 01-09-2010 )

Sandra Martorell Fernández, exposició "Res extensa, lapsus vitae"
Espai: Escola Escola d'Art d'olot

Res extensa, lapsus vitae és un projecte d’identitat que parla de la vida com un viatge que iniciem al voltant de nosaltres mateixos. Com un naixement i desenvolupament personal que acabarà, no en mort, sinó en un renaixement de la nostra essència més pura. Es tracta d’un passeig no gaire senzill a la recerca de la nostra identitat i en el qual trobarem mil i una contradiccions, inseguretats, indecisions…obstacles que haurem de sortejar si volem arribar al nostre jo més íntim.

El cos, nu, despullat de tot abillament, no és sinó el vehicle del viatge, i ens mostra a través del moviment que es troba en una relació constant de coneixement i descobriment.

Galeria

miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge

Imatges del muntatge de l'exposició

...
...
...
...
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!