imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...
Fotografia de Jesús García Pastor
...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Arxiu

IX Mostra ( 30-07-2010 / 01-09-2010 )

Jesús García Pastor, exposició "La montaña de humo"
Espai: Fundació FUNDACIÓ ESTUDIS SUPERIORS F.E.S.

'La montaña de humo', así llaman en Phnom Phen al vertedero municipal.

40 hectáreas y más de 2.000 recolectores de plástico y metal, familias recién llegadas de las zonas rurales más pobres de un país, Camboya, que todavía arrastra demasiadas consecuencias de la guerra.

Las fotografías de este reportaje intentan mostrar la cotidianeidad, el esfuerzo y la dignidad de sus habitantes pese a lo infernal del entorno, una montaña humeante y resbaladiza que crece al ritmo de las toneladas de basura que escupen los camiones.

Una montaña de miseria en la que se puede perder un brazo o morir de asfixia; en la que, a veces, una niña puede encontrar un tesoro, un paraguas rojo.

Un lugar, una montaña de humo, en el que trabajar es clavar un garfio de metal en la impotencia.

Galeria

miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!