imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...
Fotografia de Irama Gómez
...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Arxiu

IX Mostra ( 30-07-2010 / 01-09-2010 )

Irama Gómez , exposició "Paisaje primordial"
Espai: Museu Comarcal de la Garrotxa (planta 2)

El proyecto Paisaje Primordial son una serie de fotografías de vitrinas, una mirada al glamour, al ambiente que envuelve la moda y su acercamiento irremediable al mundo real. El vidrio que separa los escenarios creados con maniquíes y ropas funcionan como espejo, en su superficie los individuos se ven reflejados, cargando de significados a los productos exhibidos y se construyen de esta manera una identidad personal y social específica.

Los productos devenidos en deseos proveen todo el material para la actuación en el espectáculo del consumo, al proporcionar las máscaras con las que las personas adquieren sus distintas identidades. El consumidor real se convierte en consumidor de deseos y la mercancía es ese deseo convertido en realidad.

Galeria

miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge miniatura de l'imatge

Imatges del muntatge de l'exposició

...
...
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!