imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...
"Papyro 1" Fotografia de Pasquale Caprile Trucchi
...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Arxiu

VII Mostra ( 30-07-2006 / 27-08-2006 )

Pasquale Caprile Trucchi, exposició "Papyros"
Espai: Sala Can Trincheria

Pasquale Caprile presenta la sèrie “Papyros”, basada en la seva pròpia búsqueda cap la sencilleza partin d'una arquitectura formada per la fascinant simplicitat d'una fulla de paper en blanc A4.

Pasquale la transforma en estructura tridimensional, moldejada per una lum cenital, neta i generosa, obtenin una gamma de negres, grisos i blancs, que la convierteixen en una interesant e inquietant escultura.

Galeria

miniatura de l'imatge papyro 1
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!