imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...
"Under " Fotografia de francesc Gras
...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Arxiu

VII Mostra ( 30-07-2006 / 27-08-2006 )

francesc Gras , exposició "Under construction"
Espai: Museu Comarcal de la Garrotxa (MCGO)

L’any 1992 es van celebrar els XXV Jocs Olímpics a la ciutat de Barcelona. Les múltiples transformacions urbanes van tenr el seu màxim exponent en algunes construccions inexistents fins aleshores..
Ara, 15 anys després de la seva construcció, ens queda el record fotogràfic de com van anar apareixent a l’sky line de Barcelona alguns d’aquests edificis singulars, que per a les noves generacions, ja formen part del paissatge quotidià.

Galeria

miniatura de l'imatge Under
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!