imatge de capçalera

Olot Fotografia

Pàgina oficial de l'associació Olot Fotografia

Olot Fotografia és una associació cultural sense ànim de lucre que centra els seus interessos al voltant del món de la fotografia. Amb aquest objectiu, l’associació ha organitzat ininterrompudament una sèrie d’activitats com cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides. Tot i aquesta varietat d’activitats, l’actuació més visible de l’associació ha estat i és la mostra Olot Fotografia, un festival de caràcter bianual, l’esperit del qual és el de donar a conèixer al gran públic, l’obra de nous fotògrafs amb coses a dir.

Amb el suport de:

Diputació de Girona

...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Arxiu

VI Mostra ( 14-08-2004 / 29-08-2004 )

Joan Puigdemont i Barranco, exposició "Oblits"
Espai: Museu Comarcal de la Garrotxa (planta 1)

De sempre m’han atret els llocs deshabitats, abandonats, aquells indrets que sovint semblen deixats de la mà del seu propietari, de la persona o persones que en el seu moment hi varen tenir un contacte diari i, ara, sigui pel que sigui, ho deixen de banda, arraconat, a l’espera que alguna oferta suculenta els pugui enlluernar els ulls i desfer-se’n d’aquell edifici, que avui ja és vell, on ja no s’hi treballa.

M’agrada pensar que tot i que el treball o l’activitat de cada espai ja no s’hi desenvolupa, sempre hi queda l’esperit de l’espai, ara, però, nu.

La combinació de la nuesa femenina amb la del indret, fa que per uns moments sembli que tot s’omple de nou, que tot recobra vida com si despertéssim quelcom que fa molt que dorm.

 Intento, si més no, emetre un petit homenatge a totes aquelles persones, en la seva majoria dones, que han passat les seves estones en aquests espais que han servit de font d’inspiració per a fer els somnis que de moltes d’elles encara s’hi fan.
Si tan sols un petit contrallum, pot fer recordar un moment concret de l’espai, aquest recull haurà complert la seva finalitat.

Galeria

miniatura de l'imatge oblit miniatura de l'imatge oblit miniatura de l'imatge oblit miniatura de l'imatge oblit miniatura de l'imatge oblit
Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Telèfon: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Avís legal
Web creada per diderot!