imatge de capçalera

Olot Fotografia

Página oficial de la asociación Olot Fotografia

Olot Fotografia es una asociación cultural sin ánimo de lucro que centra sus interesses alrededor del mundo de la fotografía. Con este objetivo, la asociación ha organizado ininterrumpidamente una serie de actividades como cursos, talleres, seminarios, conferencias o salidas. A pesar de esta variedad de actividades, la actuación más visible de la asociación ha sido y es la muestra Olot Fotografia, un festival de carácter bianual, cuyo espíritu es el de dar a conocer al gran público, la obra de nuevos fotógrafos.

...................... ....... ........... .............. ............ ........... ............ ........ ........ ............ ......... ............ .............. ..... . . .. . .. .......... ... . .........

Archivo

IX Muestra ( 30-07-2010 / 01-09-2010 )

Sandra Martorell Fernández, exposición "Res extensa, lapsus vitae"
Espacio: Escola Escola d'Art d'olot

Res extensa, lapsus vitae és un projecte d’identitat que parla de la vida com un viatge que iniciem al voltant de nosaltres mateixos. Com un naixement i desenvolupament personal que acabarà, no en mort, sinó en un renaixement de la nostra essència més pura. Es tracta d’un passeig no gaire senzill a la recerca de la nostra identitat i en el qual trobarem mil i una contradiccions, inseguretats, indecisions…obstacles que haurem de sortejar si volem arribar al nostre jo més íntim.

El cos, nu, despullat de tot abillament, no és sinó el vehicle del viatge, i ens mostra a través del moviment que es troba en una relació constant de coneixement i descobriment.

Galeria

miniatura de la imágen miniatura de la imágen miniatura de la imágen miniatura de la imágen miniatura de la imágen

Imágenes del montaje de la exposición

... ... ... ...

Olot Fotografia: C/ Miguel de Cervantes, 12 - 17800 OLOT (Girona) - Teléfono: 609 728 418 - Correo-e: info@olotfotografia.cat - Aviso legal
Web creada por diderot!